dimecres, 11 de febrer del 2015

de la sala gran de la biblioteca

La biblioteca del CCEMalabo consta de dues sales, infantil i adults i s'hi fa càrrec un equip de sis bibliotecaris. La sala d'adults està oberta de 9 del matí a 9 de la nit (el mateix horari que el Centre Cultural on s'ubica). És un centre de lectura molt aprofitat, sobretot pels estudiants, que troben un espai còmode i fresc on treballar; també per professorat, investigadors i per la comunitat " d'expatriats", que pot llegir  premsa i publicacions periòdiques espanyoles innaccessibles fora del centre.

 
La sala d'adults ofereix 38 llocs de lectura, ocupats en la seua totalitat durant les vesprades, i també ofereix sis ordinadors amb accés a internet, a més de línia wifi en tota la sala. No cal dir cóm són de valorats estos serveis que permeten un accés a la informació obert a tots; perquè això és una altra, en un país on es paga per tot, utilizar els serveis de la biblioteca i participar de les activitats del centre cultural és totalment gratuït.

La col·lecció bibliogràfica està formada per uns set mil volums. Entre els materials més utilitzats estan els llibres de text (només de consulta) perquè la majoria d'alumnes no disposen dels seus propis llibres per a seguir les classes escolars.

 
Un centre d'informació que és un servei públic real molt adequat a les necessitats dels seus usuaris.
(Fotografies cedides pel CCEM)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada